ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γαμήλια δεξίωση; Βαφτίσια; Πάρτι γενεθλίων; Όποια και να είναι η αφορμή, η INTERCATERING θα σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και service έτσι ώστε το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις ξεχωριστές αυτές στιγμές!

O συνεργάτης μας από το Τμήμα Οργάνωσης Εκδηλώσεων, θα ακούσει προσεκτικά τις ιδέες, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και θα διασφαλίσει ότι θα γίνει πραγματικότητα αυτό που έχετε φανταστεί, από ένα υπερπολυτελές καθιστό δείπνο έως ένα απλό μπουφέ δίπλα στην θάλασσα.

 • Γευστικές δοκιμές
  Κατόπιν καθορισμένου ραντεβού, σας δίνεται η δυνατότητα γευστικής δοκιμής, διαπιστώνοντας την άριστη ποιότητα, την υπέροχη γεύση και την άψογη εμφάνιση των πιστοποιημένων με ISO μενού μας, για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.
 • Εξοπλισμός
  Θα σας παρέχουμε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (πιάτα, ποτήρια, ροτόντες, καρέκλες κλπ) που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση της δεξίωσης σας.
 • Προσωπικό Δεξίωσης
  H συνεχής εκπαίδευση του, αλλά και η εμπειρία του εγγυώνται επίσης την διακριτική του παρουσία και την ομαλή ροή της δεξίωσης.
  Ακόμα, ο event manager, που ανέλαβε την οργάνωση της δεξίωσής σας, θα είναι δίπλα σας και εκείνη την ημέρα, για οτιδήποτε χρειαστείτε.
 • Διακόσμηση
  Ειδικός συνεργάτης μας θα προετοιμάσει προτάσεις για την καλύτερη διακόσμηση της δεξίωσης σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ανθοστολισμών, μπομπονιέρων, νυφικών, στολισμών βαπτίσεων και παιδικών πάρτυ κλπ.
 • Μουσική – καλλιτεχνική επιμέλεια
  Για τη μουσική επένδυση της δεξίωσης σας, μπορούμε να σας συστήσουμε έμπειρους DJ’s, μουσικά σχήματα σε κλασικό, παραδοσιακό, έντεχνο κλπ ύφος.
  Επίσης, μπορούμε να παρέχουμε entertainers κάθε είδους ( όπως κλόουνς, προσωπικό για team building κλπ).
  Η συνεργασία μας με εταιρείες οπτικουακουστικού εξοπλισμού θα καλύψει τις ανάγκες σας σε μικροφωνικές εγκαταστάσεις, ηχεία, μηχανήματα αναπαραγωγής, και σχετικό εξοπλισμό.
 • Ιδιαίτερες απαιτήσεις
  Κατόπιν ζήτησης και συνεννόησης μπορούμε να ικανοποιήσουμε και άλλα αιτήματα που θα θέσετε υπόψη μας, είτε μέσα από δικούς μας, είτε από εξωτερικούς συνεργάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι θέλετε

  Intercatering

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα, ΑΤΤΙΚΗ

  Τηλ: 210-8946625

  mail: info@intercatering.gr

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα

  Email*

  Όνομα*

  Επώνυμο

  Τηλέφωνο*

  Ημερομηνία Εκδήλωσης

  Exclusive Venue

  Venue

  Τύπος Εκδήλωσης

  Αριθμός Καλεσμένων:

  Τύπος Μενού

  Σημειώσεις