Καθιστή Δεξίωση

Με πάθος για την ποιότητα , έμφαση στις πρώτες ύλες και υποδειγματική τεχνική σε πολλές κουζίνες, η Intercatering μετατρέπει την εκδήλωση σας σε εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Αν επιλέξετε την καθιστή εκδήλωση, οι μοναδικές γευστικές δημιουργίες παρουσιάζονται με άψογο food styling και ολοκληρώνονται μέσα από την art de la table με τα ειδικά σκεύη σερβιρίσματος και τον εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό. Φίνα λινά τραπεζομάντιλα,  πολυτελή σερβίτσια και μοναδικά αντικείμενα δίνουν ιδιαίτερο ύφος στο τραπέζι σας. Αντανακλώντας τη φιλοσοφία της εταιρείας, το εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι δίπλα σας με φροντίδα και πολύτιμες συμβουλές σε κάθε βήμα της οργάνωσης.

Το εντυπωσιακό portfolio της Intercatering περιλαμβάνει επίσης ξεχωριστούς χώρους στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ μπορεί να σας παρέχει τις υψηλές υπηρεσίες της και σε οποιονδήποτε χώρο της επιλογής σας. Η πείρα, η εξαιρετική ποιότητα και ο άριστος επαγγελματισμός την έχουν τοποθετήσει επί 25 χρόνια στην κορυφή της σύγχρονης εστίασης

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι θέλετε

  Intercatering

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα, ΑΤΤΙΚΗ

  Τηλ: 210-8946625

  mail: info@intercatering.gr

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα

  Email*

  Όνομα*

  Επώνυμο

  Τηλέφωνο*

  Ημερομηνία Εκδήλωσης

  Exclusive Venue

  Venue

  Τύπος Εκδήλωσης

  Αριθμός Καλεσμένων:

  Τύπος Μενού

  Σημειώσεις