Ο πολυβραβευμένος chef Αθηναγόρας Κωστάκος , σχεδίασε ειδικά για την ΙΝΤERCATERING menu στηριγμένα σε ελληνικά προϊόντα και εκτελεσμένα με σύγχρονες τεχνικές. Έτσι , υπόσχεται στους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Ο Αθηναγόρας Κωστάκος σπούδασε Eπαγγελματική Mαγειρική στον Eκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE. Ξεκίνησε να μαγειρεύει στο πλευρό του Pietro del Grosso στο Grand Resort Lagonissi, τον οποίο ακολούθησε στην Ιταλία. Ακολούθησαν πενταστ τα ξενοδοχεία Sofitel και Fresh, τα εστιατόρια Μoorings στη Βουλιαγμένη και το βραβευμένο εστιατόριο Πιλ Πουλ στο Θησείο. Συνεχισε στο Bill and Coo το οποίο διακρίθηκε στους ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΚΟΥΦΟΥΣ 2013.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. ΑποδοχήΑπόριψηΠερισσότερα